Овие шетири знаци над се се ценат себеси, својата независност и својот простор и никој неможе да ги натера да го променат мислењето.

1. Овен
Овновите не се одушевени од исеата да угодуваат на тугите чуства и интереси. Импулсивни се, авантуристички расположени и доста тешко е да се следат.

2. Близнаци
Близнаците не сакаат да сеограничат само на една личност. Не сакаат да се врзуваат ниту ја сакаат цел живот да бидат верни на некој

3. Стрелец
За Стрелецот животот е веселба. Тие едноставно сакаат да се забавуваат и не сакаат да се впуштат во сеиозни врски. Сакаат да бидат слободни и пред никого за ништо да не одговараат

4.Риби
Рибите се несигурни и многу размислуваат. Самите себе си создаваат проблеми и премногу анализираат. Кога се во врска, можат да бидат многу несигурни, недоследни се и се што е убаво го саботираат со своето однесување.