-Во средно училиште, сите ме малтретираа затоа што имав поголеми гради. Ме викаа ку*ва. Секогаш се чувствував сексуализирано, па на крајот решив да заработам од тоа. Не дозволив насилниците да ме повредат, тоа беше мое гориво за да станам успешна. Мислам дека моето тело го одразува она што сум сега”, вака Изабела Џејмс (27), ја започнува својата исповед.

Таа сега живее во Лос Анџелес и заработува одлично, но нејзиното детство било трауматично. Изабела открива дека таа постојано била предмет на исмејување од страна на нејзините врсници. Причина за тоа биле нејзиние големи гради за таа возраст, и тесниот струк кој дополнително ги потенцирал.

Меѓутоа, наместо да дозволи тоа да ја разниша нејзината самодоверба, Изабела одлучила да го искористи својот изглед и почнала да продава експлицитна содржина на OnlyFans.

Од тоа, како што вели, го заработила целото свое богатство за само 18 месеци – повеќе од два милиони долари!

Таа дополнително ги зголемила природно големите гради, а потрошила и 50.000 долари за филери и разни третмани.

„Луѓето мислат дека пластичната операција е нешто што го правите кога го мразите вашето тело, но моите промени во телото се чин на самољубие. Некои девојки претеруваат со зголемување на усните или градите. Никогаш не сакам да изгледам како цртан лик. Се претставувам како се*с кукла, така изградив цела армија обожаватели. Мажите сакаат да видат колку сум самоуверена. Може да постигнете се што сакате ако работите напорно и верувате во себе. Се обложувам дека моите хејтери никогаш дури и не помислиле дека нарекувајќи ме така ќе ми помогнат да станам милионерка“., додава таа.