Откако конечно сте се отарасиле од досадните муви кои постојано летаат во просториите и околу главата и телото, имате две опции – или сами “рачно“, да се отарасате од нив или искористете го тајниот дел “муваклата“, “ловец“, или она за “убивање муви“.

Видео клип под нслов “Како не знаев дека ова постои“ открива таен дел кој постои на некои “мувалки“, а служи елегантно да се спасите од мувите.

@neki.tviteras😮😮😮 INSTAGRAM: neki.tviteras #nekitviteras #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #video #humor #smeh #zabava

♬ original sound – 👑NekiTviteraš👑