На ТикТок постои тренд во кој жени снимаат како им ги покажуваат голите гради на мажи и на тој начин ги снимаат нивните реакции.

Интересно е што мажите реагираат скоро идентично, а тоа значи трчање во правец на градите, без оглед што им стои на патот.

„Еј драги“, вели корисничка од балкон, а потоа го фрла градникот. Сопругот истрча веднаш дома.

@xomel68flashed my hubby out the window. #marriedlife #dropemoutchallenge♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.

Речиси истата ситуација се случи и во следното видео. Од балконот, жената на својот сопруг му ги покажа голите гради, кои во тој момент го чистеше базенот. Фрли се и веднаш се упати кон својата сопруга.

@hayleyburnoppShowed the hubby the titties from the window 😍🏠 #dropemoutchallenge #ForYou #Married #xybcba @guyintheskyrva♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.

Ниту овој млад човек, кој играше игри, не го криеше ентузијазмот, но неговата поубава половина го „вознемири“.

@joseefort😂 #fyp #dropemoutchallenge♬ original sound – Nat❤️

Наводнувањето на цвеќињата беше нагло прекинато, бидејќи жената ги посочи голите гради низ прозорецот …

@sarahdavis0519#dropemoutchallenge #husband #couplegoals #fyp♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.

Прво се гледаат, а потоа девојката си оди. Зад камерата, таа на својот партнер му ги покажува голите гради, а радоста и среќата на лицето на младиот човек не можат да го сокријат неговото задоволство.

@christinciura#dropemout #dropemoutchallenge #dropem #fyp #foryoupage♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.

Додека сопругот зборуваше по телефон, сопругата му ги покажа градите низ стаклената врата. Следеше веќе видена прошетка.

@snb_20#flashchallenge #husband #dropemoutchallenge #1sttiktok♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.

И конечно акробации – трчање, скокање во базен, качување горе. Сето ова само затоа што виде голи гради, а корисничката на Тикток напиша поради оваа трка: „Споделувам уште еднаш, бидејќи заслужува повеќе љубов“.

@nellesworldPosting again because this needs more love 😂 #dropemoutchallenge #xyzbca #married #foryou #husbandgoals♬ Drop ‘Em Out – Wheeler Walker Jr.