Несреќата се случила во село близу Москва, возачот за среќа преживеал.

На социјалните мрежи се појави снимка која настанала во источна Русија, а на која се гледа како камион се обидува да помине преку висечки мост, кој во еден момент се руши.

Како што може да се види, камионот во еден момент полека се доближува до мостот и се обидува помине преку него иако е тесен и не така стабилен.

Веќе во следниот момент целата констрикција на мостот почнала да пропаѓа и се срушила во река заедно со возилото.

Како што пренесуваат медиумите, возачот после несреќата по некоја случајност за среќа преживеал.