Британката Џули Вол (53) од Твикенхам ја платила свадбата од соништата на својата ќерка  која чинела повеќе од 17.000 евра. Како знак на благодарност, парот ја поканил на меден месец, за да може и таа да ужива во прекрасно патување.

Сепак, се покажало како голема грешка, барем за ќерката Лорен Вол (34).

Веднаш по враќањето од медениот месец, нејзиниот сопруг Пол Вајт (35) го сменил расположението, го скривал телефонот од неа и стана потполно мистериозен лик, за подоцна да утврди дека нејзината мајка останала бремена со зетот на нејзиниот меден месец.

Лорен зборуваше за љубовниот триаголник што и го подготвила нејзината мајка за таблоидот Мирор, нагласувајќи дека е неверојатно повредена и дека едвај се опоравила од шокот и предавството што и ги подготвиле нејзината мајка и сопруг.

Лорен дознала преку нејзината сестра, која ги слушнала нивните „чудни разговори“.

– Еден ден решив да ги соочам и немаа каде да одат, тие ми признаа сè. Тој исто така призна дека направил дете за мајка ми на нашиот меден месец – изјави Лорен.

Тоа, сепак, не беше сè. Џули и Пол се венчале и се во брак две години.

Лорен, се разбира, не присуствувала на венчавката на нејзиниот поранешен сопруг и мајка и ги прекинала сите контакти со нив.