Ѕвездата на ТикТок, Џени од Канада го родила својот син кога имала само 18 години. Денес тој има 24 години, а многумина мислат дека Џени му е сестра или пак девојка.

Впрочем, оваа дама која има многу младолико лице изгледа далеку помлада од нејзините врсници. Нејзините следбеници биле во шок кога дознале дека таа е мајка, а вистинското изненадување стигнало кога тие сфатиле дека нејзиниот син е всушност, возрасен човек.