Во секој брак има мали расправии, но понекогаш во некои случаи расправиите преминуваат во тепачки, а можат да бидат и фатални.

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледа најверојатно брачен пар кој се тепа на тераа потоа терасата се руши.

Моментот на несреќата случајно е снимен со мобилен телефон. Лицето кое снима помисли дека снимаат интересна работа (колку може да биде интересно?) додека жена го тепа својот сопруг, но во моментот на борбата се случува опасна несреќа.

Во еден момент оградата попушти и  двајцата паднаа од првиот кат.

Сè уште не се знае точно какви повреди претрпеле сопружниците.

Се надеваме дека сопружниците се добро и дека вакви работи нема да се повторат.