Речиси секоја припадничка на понежниот пол сака да ги чуе тие два магични зборови, но не сите мажи можат да ги изговорат.

Доколку сте романтична душа и сакате разменување на нежности тогаш мажите во овие хороскопски знаци треба да ги избегнувате.

Лав

Ако некој знае да се сака само себе, тогаш тоа е Лавот. Неговите потреби се на прво место, неговиот денар е како куќа и секогаш прво ќе ги задоволува своите потреби во љубовта, а за партнерот ако нешто остане.
Тој е скржав на зборовите и на покажување емоции. Ретки се моментите кога Лавот се отвора, станува мазен и зборува за своите чувства. Тој е навикнат да биде во центарот на вниманието и целата љубов мора да биде насочена кон него.

Вага

Голем шармер и заводник. Со него, никогаш не знаете на што сте. Тивок е и тоа создава непријатно чувство. Тогаш Вагата мери, а додека премерува партнерот „ќе поседи“. Со него, сè е секогаш на масата. Колку дала таа, колку јас ќе дадам и така во круг точно во грамови.
Очекува од неговата сопруга сè да биде убаво, негувано, насмеано, да дава љубов а тој ќе мери. Не е невообичаено Вага само да се сврти и да си замине, напуштајќи го својот дом затоа што видел поубава и пошармантна дама!