Згодни Русинки се појавија на фестивал на бикини на скијачката патека во Русија во регионот Кировск, а од убавата глетка многумина рекоа дека толку се жешки што го топат и снегот.

Повеќе од 1.000 луѓе дојдоа да уживаат во снегот, но и убавината на овие згодни Русинки кои ги освоија патеките во костими за капење.

Овој необичен фестивал се одржа по четврти пат, а организаторите планираат да вклучат повеќе содржини во наредните години.

Победничка на овогодинешниот фестивал беше девојка облечена како ангел и маж облечен како неандерталец.

Забавата на снегот траеше до зајдисонце, а на крајот на фестивалот следеше огномет.