Потрагата по совршен стан е макотрпна и најчесто досадна.

Меѓутоа, Драган од Белград објавил оглас за стан кој наводно тој го издава без пари. Секако постои услов.

Впрочем, неговиот стан се наоѓа на поткровје. Но она кое е најинтересно е дека станот е рушевина а тој го издава без пари само за оној кој ќе вложи пари во станот и ќе го реновира.

Згора на се, единствени кандидати кои поминуваат при селекцијата се само млади девојки.

Lik ladno izdaje ovaj stan u Beogradu.

Posted by Dnevna doza slobodnog vremena on Monday, April 26, 2021

 

“Издавам поктровје бесплатно само за млади девојки. Условот е да го реновирате поткровјето, а на сметка на тоа ќе престојувате без пари. Единствено што треба да се реновира е малата соба, големата соба, дневната соба, купатилото и ходникот”, пишува во огласот.

Во огласот се додава и дека оние кои ќе се решат да го реновираат станот ќе можат на Драган да му достават список со работи кои ги купиле, а тој ќе им го продолжи бесплатниот смештај за уште неколку месеци.

“Станот е блиску до Центар, а во непосредна околина имате супермаркет и месара. Само уште да купите елементи за во кујна, дневна, малата и големата соба, купатилото и ходникот ”, пишува во огласот.