На социјалната мрежа Твитер се појавила снимка од еден Босанец која станала вирална за кусо време бидејќи на “сликовит начин“ објаснил зошто никој не треба да биде хомосексуалец.

Имено, многумина го осудувале ваквото негово однесување бидејќи како што велат, никој нема право да се меша во изборот на други луѓе, ниту да им зборува што е “нормално“, но биле и оноие кои се согласиле со оваа теорија.

– Брате, имаш ли ти родители? Имаш. Дали тие имале родители? Да. А кои биле тие родители? Машко и женско. Дали нивните прадедовци имале родители? Да. Дали од прадедовци и родителите на прадедовците имале родители? Да. Што тоа ти зборува. Семејното стебло се разгранува, се шири на ова или она, но сите имале наследници на семејното стебло. Ако си ти единец во своето сермејство, тоа семејно стебло се распаѓа, не постои повеќе, геноцид си извршил на семејното стебло, а до тебе се одело како што треба, како Господ што заповеда – завршува Босанецот.