Ако некогаш сте ја замислувале како би изгледала куќата на стравот, тоа може да биде вака некако.

Тиктокерка, која себе си се нарекува „мајка на гуштери“, одгледува неколку видови миленичиња во својот дом.

Од гуштери, змии, над сто пајаци па се до симпатични видра, мачка, був и свиња.

@agama_mama♬ оригинальный звук – Агама Мама

Колекцијата на нејзините миленици е секако многу оригинална, но мислењата се поделени. Многумина ја нарекуваат чудак, додека други и се восхитуваат.

Едно е сигурно, нејзините „пријатели“ ги освојуваат срцата на луѓето низ социјалните мрежи, па таа собра дури милион следбеници на Тикток.

Дали вие би се осмелиле сите овие животни да ги ставите под еден покрив?

@agama_mama♬ Buss It – Erica Banks