Меган, која со години работи како деловна придружничка, ја открива најголемата грешка што ја прават жените во сексот.

Таа себеси се нарекува експерт за секс и верува дека може да им помогне на дамите да го подобрат своето „знаење“ во креветот.

„Со текот на годините, станав еден вид експерт – заработувам за живот од секс и дефинитивно знам за што зборувам“, рече Меган.

„Научив што сакаат мажите, што сакаат и која е честа грешка што ја прават жените за време на орален секс“.

„Стандардна предрасуда е дека повеќето мажи го сакаат тоа брзо и жестоко, но во реалноста ситуацијата е сосема поинаква. Многу од моите клиенти инсистираат на побавно темпо. Значи, дами, одвојте време да го истражите телото на вашиот партнер и не брзајте “, советува Меган.

Ljubav Seks 3 shutterstock_1000x0

Откако ќе ја совладате техниката, следниот чекор е да стекнете самодоверба.

„Помага ако го прашате вашиот партнер што навистина сака. „Дури и најповлечениот маж ќе ја цени искреноста и нема ништо посекси од самодоверба во кревет“, објаснува таа и додава дека секогаш мора да бидете подготвени да научите.

„Ми плаќаат илјадници евра за она што го работам, сексот е моја професија и страст, но секогаш има простор за подобрување. Како што се менуваат нашите вкусови во полот, така се менува и просторот за учење нови, возбудливи техники “, заклучи Меган.