Тиктокеркa објави видео што стана кое стана популарно за краток временски период, а причината е нејзиниот сопруг односно бивш сопруг.

„Мојот сопруг ми испрати слики обидувајќи се да изгледа симпатично на нив откако после состанок замина во казино, но јас забележав неколку чудни работи и сега е сингл. Дали гледате за што станува збор?“, пишува таа до видеото.

Откако го објави видеото веднаш започнаа коментарите, што може да биде чудно на сликите.

„Мислам дека е шампонот на првата слика во позадина, тој мора да е женствен“, „Не го забележав прстенот на раката“, „Кутијата за леќи“, беа некои од коментарите, а потоа таа даде објаснување

„Во право сте за шампонот од страна, но никој не ја забележа женската торба на дното на сликата. Што ќе прави со неа? Подоцна ми рече дека тој воопшто не бил во неговата соба, туку кај колешка која се спремала за вечерта за излегувањето со останатите од компанијата. Ајде, ве молам, јас не сум толку наивна“, напишала жената па поднела барање за развод.

@shesough#caughtlacking

♬ It Wasn’t Me – Shaggy