53 влегоа во лифтот, само една жена реагираше на насилството!

Ова е скриена камера направена во Шведска. Момчето ја тепа својата девојка во лифт. Била снимена реакцијата на 53 лица.
Се спротиставила само една жена!!! Останатите си гледаат во мобилниот телефон, го вртат грбот...

Поврзани

Најнови вести

Коментари