На најпопуларната платформа за купување и продавање во Србија и регионот се појави оглас кој ги насмеа сите корисници.

Имено, еден од огласувачите ставил понуда и оглас на кој уредно пишува дека продава телефон од новата генерација Самсунг, како и цената што ја бара.

Не би било ништо чудно ако Н.Ж наместо телефонот што го продава не ставил фотографија од својата сопруга.

– Неколку дена на страницата стоеше мојот телефонски оглас со фотографија од сопругата. Дури откако го забележав овој пропуст, ѝ признав на сопругата што случајно сум направил. Иако можеше да ми се налути, и двајцата се смеевме многу гласно за тоа и со денови ја раскажувавме ситуацијата – изјави Н.Ж.