ЛИКОВНА ПРОМОЦИЈА

Визуелна поезија во Прилеп

Дел од поставката ќе бидат неколку уметнички книги, асамблаж магазини и картички на Центарот за визуелни уметности ,,Визант".

Во ликовниот салон на градската библиотека ,,Борка Талески" денеска во 18 часот во Прилеп, градот под Марковите кули, ќе биде отворена изложба во чест на ,,100 години ДАДА".

Дел од поставката ќе бидат неколку уметнички книги, асамблаж магазини и картички на Центарот за визуелни уметности ,,Визант".

Поврзани

Најнови вести

Коментари