Art in Island

Sирнете во најлудиот 3Д музеј во светот

Музејот на Филипините "Art in Island" им овозможува на посетителите да станат дел од изложените уметнички дела.

Голем број на музеи не дозволуваат фотографирање, но овој музеј е единствен токму по оваа можност.

Музејот на Филипините "Art in Island" им овозможува на посетителите да станат дел од изложените уметнички дела.

Тој е посебен по тоа, што покажува модифицирани 3Д верзии на познати уметнички дела, па можете да "влезете" во сликата и да се фотографирате колку што сакате.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари