НЕПРАВДА

Шербеџија го исфрлале од холивудски филмови зашто бил поталентиран од нивните глумци!

Малку е познато дека актерот од овие простори заради својот талент во Холивуд не поминал баш онака како што очекувал, но тоа не го спречило Раде Шербеџија да стане еден од омиленти ликови од Балканот во тамошната продукција.

Малку е познато дека актерот од овие простори заради својот талент во Холивуд не поминал баш онака како што очекувал, но тоа не го спречило Раде Шербеџија да стане еден од омиленти ликови од Балканот во тамошната продукција.

Заради вонсерискиот талент кој го покажал во филмот "Светец" Раде е цензуриран. Односно од ова остварување се исфрлени дури 30 проценти од неговите сцени и тоа само затоа што е подобар од својот колега, популарниот Вал Килмер.

Истото му се случило и со филмот "Малиот Американец" во кој од 16 снимени сцени дури 14 се исфрлени. Кога ги прашал продуцентите зошто е тоа така, следувал одговор: "Добре дојде во Холивуд".

Но и покрај се, Раде сепак успеа да изгради име во Холивуд, а неодамна стана дел и од нивната Американска филмска академија.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари