БЕСПЛАТНО НА КИНО

Подароци од Вечер и Синеплекс

Билетите важат за проекциите што почнуваат денеска (среда) во периодот од 16:20 до 18:20 часот

Во продолжение се имињата на добитниците на подарок билети од Синеплекс и ВЕЧЕР.

Петмината одбрани од читателите што пратија порака на нашата електронска пошта денеска (среда) можат да подигнат по два билети на билетарата на Синеплекс со документ за лична идентификација.

Билетите важат за проекциите што почнуваат денеска (среда) во периодот од 16:20 до 18:20 часот.

По два билети за проекција по избор добиваат:

1. Борис Кочов

2.Пенка Арсова

3.Колинда Костовска

4.Елеонора Нанева

5.Игор Христов

Поврзани

Најнови вести

Коментари