Мечките на Шара на афтерворк во петокот (ВИДЕО)

Шар Планина изобилува со животински и растителен свет. На фејсбук секојдневно гледаме видеа од животините на Шара, а виновници за тоа се ловџиските друштва. Тие на најразлични локации поставуваат камери и храна и на тој начин ни даваат можност одблиску да ги видиме овие несекојдневни животни.

Во прилог погледнете го видеото од мечките ....

Поврзани

Најнови вести

Коментари