Jа шокираше јавноста

Кристијан Бејл заради улога здебелен до непрепознатливост

Последниот актерски предизвик на Кристијан Бејл е отелотворување на поранешиот американски потпретседател Дик Чејни во претстојниот биографски филм, поради кој морал да добие на тежина, а тоа очигледно му појде од рака.

Актерот Кристијан Бејл, познат по големите промени на телесната тежина поради улогите кои ги отелотворува, со неговиот изглед повторно ја шокираше јавноста.

Последниот актерски предизвик на Кристијан Бејл е отелотворување на поранешиот американски потпретседател Дик Чејни во претстојниот биографски филм, поради кој морал да добие на тежина, а тоа очигледно му појде од рака. Актерот е сликан при прошетка низ Лос Анџелес со кратка војничка фризура и десет килограми повеќе и е целосно непрепознатлив.

Негова најпозната телесна трансформација беше за филмот „Машинист" во 2004 година, кога за улогата дојде до килажа од 58 килограми, по што ги набилда мускулите, за улогата во Бетмен.

Поврзани

Најнови вести

Коментари