Вечерва

Концерт на Танец во Битола

Овој музички настан е продолжение на велигденските концерти низ државата, кои ансамблот ги најави на почетокот на годината.

Ансамблот на народни песни и игри Танец вечерва во 20 часот ќе одржи спектакуларен концерт во Центарот за култура во Битола.

Овој музички настан е продолжение на велигденските концерти низ државата, кои ансамблот ги најави на почетокот на годината.

Концерти ќе се одржат и во другите градови.

Влезницата е 100 денари.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари