Сите мислат дека знаат но, има и мајсторија

Состојки:

Една поголема шоља брашно маклу сол четири лажици маслец 250 грама кашкавал пет лажици вода малку мелен бибер…

Овој сос има повеќе варјанти на подготовка, но овој е идеален за многу јадења

Продукти:

• 700 мл. млеко • 50-до…

Продукти:

• едно пакување обланди • 25 лажици млеко • 25 лажицо шекер • ванилин шекер • 250 гр. маслец • 150 гр. мелена…