"Сочна-моќна плескавица“

Необичен начин на приготвување на плескавица која не само што е интересна во начин подготвување тукуи на неој начин две во една.

Се што е потребно тоа е мелено месо од кое ги подготвувате плескавиците и сланина исечен на ленти.

Погледајте ги сликите како се подготвуваа овие необични плескавици

 

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари