Ова јадење е најмногу сликано на Инстаграм

Авокадо и полуварени јајца? Не, во суштина не станува збор за класични јадења туку за зачин кој најчесто е споменуван и објавуван на Инстаграм во Велика Британија. Се работи за кари.

Британците неможат да одолеат на тоа да не сликаат јадења со кари и да ги објавуваат.

На списко се класични јадења како што се риба, компирчиња, пудинг...

Како што пренесува "Индепендент", ова е комплетна листа

- Кари
- Авокадо
- Риба со компирчиња
- Јоркширски пудинг
- Чај со млеко
- Колбаси

 

Најнови вести

Коментари