Како најлесно да научете да јадете со кинески стапчиња (ВИДЕО)

Сите јадења од кинеската кујна се јадат со помош на стапчиња, па дури и оние што се течни. За да ја совладате техниката за јадење со стапчиња потребно ви е само трпение.

Најважное стапчињата да ги поставите во удобна положба што ќе ви овозможи да јадете со лесни движења на прстите . . .

 

Најнови вести

Коментари