Шолц во Пекинг – средба што мораше да се случи, исто како и последиците

Шолц во Пекинг – средба што мораше да се случи, исто како и последиците: Берлин што бара спас на Исток … Продолжи со читање Шолц во Пекинг – средба што мораше да се случи, исто како и последиците