Бајден ја враќа ЕУ во иднината

21-02-2021

Помина точно еден месец од инаугурацијата и во неговиот прв говор пред меѓународната публика во петокот – како дел од …

Ш….. на шведска маса

02-02-2021

У здрави држави, само со притискање на еден ‘‘ентер‘‘ се решаваат многу сериозни проблеми. Се дава одговор на многу прашања. …