Да броиме СИЛУВАЊЕ ПОРАДИ ПРОМОЦИЈА НА СЕРИИ И ФИЛМОВИ? Милан Станковиќ ја ШОКИРАЛ Србија: СПАЛЕТЕ МЕ, ЗАБРАНЕТЕ ми го ПРАВОТО на мислење

25-03-2021

Пејачот Милан Станковиќ се огласил на социјалниата мрежа Твитер по повод актуелните случувања во земјата. Пејачот најпрво напишал твит во …