УМРЕ ЃОРЃЕ БАЛАШЕВИЌ!

19-02-2021

Ѓорѓе Балашевиќ неодамна беше примен на Инфективната клиника каде се лекувал од воспаление на белите дробови. Инаку, пред две години …