МАЈА “КАКО НЕКОГАШ”?

03-11-2004

За Макфестовска тема “Како некогаш” од Кристијан Габровски сексапилната поп пејачка Маја Вукичевиќ сними спот. Видео-клипот е работен со талентираниот …

СЕВЕРИНА СЕ СКАРА СО СРЕЌКО!

03-11-2004

На летот од Париз за Загреб, при враќањето од Тунис, дошло до караница помеѓу пејачката Северина и нејзиниот вереник Среќко …

КАЈЛИ ПОВТОРНО САМА

03-11-2004

Врската на австралиската пејачка Кајли Миног и францускиот актер Оливер Мартинез пукна! Така барем тврдат блиските пријатели на донеодамна вљубената …

ДОСЕГАШНИ ДОБИТНИЦИ

03-11-2004

1. БОГДАН ПОСТОЛОВ, Скопје 13.10.2004 2. САРА МИЦЕВСКА, Битола 14.10.2004 3. АНГЕЛА ТРЕНДАФИЛОВА, Штип 15.10.2004 4. ДУШАН КЛИМОВСКИ, Скопје 17.10.2004 …

ПРАВИЛА И ПРОПОЗИЦИИ

03-11-2004

Како да бидете еден од оние што ќе бидат дарувани? Едноставно! *Акцијата почна од 1 октомври и ќе трае до …

ПОКЕР НА ДОВЕРБА

03-11-2004

Гиго: Не можам да поверувам. Беше само 5 дена во Лондон, а се враќаш полн со пари… и плус ми …

ЛОВ НА ЕРЕБИЦИ

03-11-2004

Гиго: Ајде да одиме во лов на еребици. Цветко: Баш си луд. Па немаме пушки. Гиго: Не ни требаат. Купив …

ДВЕ УБАВИЦИ. МИЛИНА!

02-11-2004

Два избора истовремено на исто место ! Седумнаесет кандидатки, три стручни жирија, познати фаци во публика, пејачи на сцената и …

ПРАШАЊЕ

02-11-2004

Прашање: Докторе, жена ми се породи минатата недела. Кога повторно ќе се чувствува и дејствува нормално? Одговор: Кога детето ќе …

100 ГОДИНИ

02-11-2004

Пациентот: Докторе, дали ќе живеам 100 години? Докторот: Дали пиеш или пушиш? Пациентот: Не. Докторот: Дали играш комар, возиш луди …

РАЗЛИКА

02-11-2004

Прашање: Каква е разликата меѓу диригент и Господ? Одговор: Господ знае дека не е диригент? …