256 МБ ВО ВАШАТА ДЛАНКА

12-10-2004

Сакате се да носите со себе? Тогаш сигурно ќе ви се допадне Палмовиот, Тунгстен Т5. Станува збор за првиот апарат …

НАЈУСПЕШЕН АМБАСАДОРОТ ВИКТОР ГАБЕР

11-10-2004

Времето ги послужи натпреварувачите и посетителите на деветтиот традиционален дипломатски турнир, што по повод празникот 11 Октомври се одржа во …

ПРОБЛЕМ

11-10-2004

Жена кај доктор: – Докторе, мојот сопруг криви затоа што едната нога му е три сантиметри пократка. Што би правеле …

СЛОНОТ И МРАВКАТА

11-10-2004

Се капе слонот, кога долетува мравката на брегот и вришти: “Излегувај, бре, надвор!” Излегува слонот, а мравката му вели: “ОК, …

ВОЛШЕБНИ ОЧИЛА

11-10-2004

Купил некој од Бит Пазар волшебни очила со кои сите луѓе се гледаат голи. Итајќи кон дома за да се …

КОЖА НА КОЖА

08-10-2004

По, Милано модната машинерија се пресели во Париз. Таму веќе неколку дена во пол ек е Париската модна недела на …

ПОЈАДОК

08-10-2004

Разговараат двајца алкохоличари: – Дали нешто појадуваш е? – Ни капка! …

ДОН ЖУАН

08-10-2004

Еден пар нежно се гушка во паркиран автомобили, а таа тивко му шепоти: – Драги, ме потсетуваш на Дон Жуан… …

НЕМАШЕ СЛОБОДЕН САНТИМЕТАР

07-10-2004

Изборот за полноќна забава во Скопје, од завчера вечер е побогат за уште едно место. Тоа е дискотеката “Процес” чие …