Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

19-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Појас

19-12-2004

Вози Мујо и го стопира полицаец: -Документите, молам. -Вау-вау. Полицаецов се исплашил и се повлекува, а Мујо му вика: -Не …

Виртуелна еротика и уживање

17-12-2004

Музиката, виртуелното, дигиталното, аудиовизуелното, создадоа атракција, водена од варијациите на еротскиот потенцијал што го носат горенаведените уметнички опции, зачинети со …

НЕДОСТИГ НА КАЛЦИУМ

17-12-2004

Се преселил Мујо во Словенија. Првото утро излегува од станот, а соседот Словенец излегува од својот и Мујо културно му …

НЕИЗВЕСНОСТ

17-12-2004

Го прашува Хасо Мујо: -Мујо, знаеш ли како будала се држи во неизвесност? -Мујо одговара: -Не знам. – Ќе ти …

ПАНЦИРИ

17-12-2004

Зошто Мујо и Хасо носат панцири на свадба? -За да не ги рани песната! …

Што е што

16-12-2004

Еден добро натрескан господин го прашува портирот: -Лифтот, хик, изгледа не ви работи? -Работи господине, но вие веќе половина час …