Големи реакции за ”Ванила ниџа”

01-12-2004

Неодамна швајцарската национална телевизија одлучи да и даде шанса на естонската супер популарна група “Ванилија ниџа” да ја претставува Швајцарија …

Џинсот засекогаш

01-12-2004

Светли, темни, кратки со кожа, на патенти или на закопчување…Се е тоа џинс, се уште во тренд како никогаш досега. …

ГРИЛ

01-12-2004

Поминува петел покрај грил, гледа две кокошки како се печат и вели: – Што е женски, солариум, а? …

НА МОРЕ

01-12-2004

Минатата година бев со жена ми на море, ни беше навистина убаво, се закопувавме во песок, прво таа мене, па …

ТОА СУМ ЈАС

01-12-2004

“Доколку не ми донесете музика ќе земам заложници”, “се закани” Горде, која низ смеа освен што ни кажа дека и …

НАГРАДНА ИГРА

01-12-2004

“Татко ми е задолжен да купува “Вечер”, тој ги испратил купоните, јас добив награда, а воопшто не знам дека има …

DO YOU SPEAK ENGLISH? WHY NOT!

30-11-2004

Во денешно време, за да научите нешто ново нема потреба да излегувате од дома, да барате книги, разни други помагала, …

Џенифер Анистон во нова серија

30-11-2004

Џенифер Анистон ќе глуми во хумористичната драма “Фриендс Њитх Монеѕ” на режисерот Никол Холофнер. За неа е резервирана улога на …