Би го стиснала Бекам во соблекувална

11-03-2005

Најголемата бугарска атракција Гергана Георгиева Кацарска постојано предизвикува интерес во јавноста и тоа од неколку причини. Едната е тоа што …

Ленче и Горан во турбо ритам

11-03-2005

Популарниот фолк тандем Ленче и Горан Кукиќ во последно време се презафатени со свирки низ Струмица. Посебно впечатоци носат од …

Апетисани

11-03-2005

Се сервираат пред главното јадење. Главно се готват позачинети и посолени затоа што треба да го зголемат апетитот. Рецептите варираат …

Телото памети!

11-03-2005

Цигари, големи количества алкохол, пореметувања во исхраната, сончање во погрешно време од денот… човечкиот организам ништо не заборава. Може ли …

Повторна смена во Гучи

11-03-2005

Објавено е дека Александра Фацхинети, креативен директор на женската линија на Гучи заминува од позицијата по една година, поради несогласување …

Мокро

10-03-2005

– Кога ќе го фрли пикавецот во река станува за да го изгаси со нога. …

Секој се обидува за најдобро

10-03-2005

Евровизиските подготовки се во полн ек. Мартин Вучиќ заедно со Орце од “Арија” деновиве замина во Турција, каде што ќе …

Што е тоа секс?

10-03-2005

-Тоа е кога ќе станеш во пет, ќе запалиш оган, ќе ги нахраниш телињата и ќе одиш на нива. -Дедо, …

Агилера љубоморна

10-03-2005

Кристина Агилера се навртела на своите колеги, кои освен со музика се занимаваат и со моден дизајн. Во разговорот за …