Во библиотека

13-03-2005

-Дечко, не ме гледај така, моето срце му припаѓа на друг! -Нема врска, имаш ти и други органи! …

Свое јас

13-03-2005

-Што правиш бе Трпе? -Еве имам закажано со женската во 5, сега е 6, ќе ја чекам до 7, ако …

Муабет

13-03-2005

-Што ли зборат машките кога се сами? -Па, изгледа исто што и ние! -Како не им е срам??? …

Отворен конкурс за расказ

13-03-2005

Весникот “ВЕЧЕР ” со желба да афирмира и млади автори, кои допрва треба да дојдат на македонското книжевно небо, објавува …

Нова шанса за рокерите

13-03-2005

На 12, 13 и 14 мај во Куманово, “градот на шегата” ќе се одржи новиот македонски интернационален фестивал на забавни …

Телото памети!

11-03-2005

Цигари, големи количества алкохол, пореметувања во исхраната, сончање во погрешно време од денот… човечкиот организам ништо не заборава. Може ли …

Повторна смена во Гучи

11-03-2005

Објавено е дека Александра Фацхинети, креативен директор на женската линија на Гучи заминува од позицијата по една година, поради несогласување …