Резон

05-12-2004

Полицаец запрел “рено 4” во кое се возеле петмина и им рекол: – Знаете ли вие момци дека “рено 4” …

Појадок

05-12-2004

Разговараат двајца алкохоличари: – Појадуваше ли нешто? – Ни капка! …

Причина

05-12-2004

Одат две деца низ паркот и гледаат баба на дрво: – Што е, бабо, ред бул! – Не, синко. Пит …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

05-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Жешка ноќ во “Процес”

05-12-2004

Најпопуларната дискотека во градов “Процес” викендов организираше луда журка по њујоршки рецепт која дефинитивно може да ја прогласиме за топ …

ПОЧНА “ТАКСИРАТ” фест”

05-12-2004

Новосаѓаните “Ска Рингишпил” се новите победници на традиционалниот “Лузер фест”, кој по шести пат се одржува во рамките на музичкиот …

Секси, мистериозна и недолива

05-12-2004

Отсекогаш на жената главна илузија и било да стане жена- мачка, секси, заводлива, да ги краде строгите машки погледи и …

ТОА СУМ ЈАС-Конечно на слобода

03-12-2004

Гордана, Филип, Миро, Јосипа, Санела, Мирела, Едис, Адмир, Миќо, Матеја, Дијана и Един или “затворениците” од “Тоа сум јас” конечно …

“Што сакам, тоа ќе си купам”

03-12-2004

Тригодишниот Никола Ристов од Демир Капија е новиот среќен добитник на 8 000 денари од наградната акција на “Вечер”, со …