Виртуелна еротика и уживање

17-12-2004

Музиката, виртуелното, дигиталното, аудиовизуелното, создадоа атракција, водена од варијациите на еротскиот потенцијал што го носат горенаведените уметнички опции, зачинети со …

НЕИЗВЕСНОСТ

17-12-2004

Го прашува Хасо Мујо: -Мујо, знаеш ли како будала се држи во неизвесност? -Мујо одговара: -Не знам. – Ќе ти …

ПАНЦИРИ

17-12-2004

Зошто Мујо и Хасо носат панцири на свадба? -За да не ги рани песната! …

Пссст!

16-12-2004

Како влегува плавуша кога купува апчиња за спиење во аптека ? На прсти. …

Што е што

16-12-2004

Еден добро натрескан господин го прашува портирот: -Лифтот, хик, изгледа не ви работи? -Работи господине, но вие веќе половина час …

КИВИТО – ИЗВОР НА Ц ВИТАМИН

16-12-2004

Киви или актинидија е по потекло од Кина, а понекогаш го нарекуваат и кинеска рибизла, иако воопшто не личи на …

Совршено тело

16-12-2004

Евидентно е дека нашата тежина има најмалку врска со вагата и килограмите кои таа ги покажува. Но, тоа се уште …

Што носите под пантоланите?

16-12-2004

Една од круцијалните разлики меѓу нас (мажите) и нив (жените) е тоа што ние никогаш не поминуваме толку многу време …