Каде ми беше паметта?!

20-12-2004

“Каде ми беше паметта”, одекнуваше за време на снимањето на најновиот сингл на новиот албум на Данијела Мартиновиќ, чие излегување …

Парис не сака да има секс

20-12-2004

Парис Хилтон тврди дека во последно време е мрзлива за секс и дека повеќе сака само да се бакнува: “Воопшто …

Кој што си сака

20-12-2004

Си биле двајца другари и излегле на состанок со една женска! Сега седат заедно и едниот му вика на другиот: …

Тага преголема

20-12-2004

Која песна ја пејат кокошката и пингвинот кога ќе се опијат? (“Неке птице никад не полете”) …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

20-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Појас

19-12-2004

Вози Мујо и го стопира полицаец: -Документите, молам. -Вау-вау. Полицаецов се исплашил и се повлекува, а Мујо му вика: -Не …

Разлика

19-12-2004

Што е разликата помеѓу Македонец и камила? -Камилата може да работи цела недела без да пие, а Македонецот може цела …

Цигари

19-12-2004

Оди некој во Охрид до трафика и вика: -Имате Марлборо лајт? А типов му вика: -Зш’ да лајт, не е …