Мартин и Пилева, нефер играчи

21-12-2004

Можноста која пред некоја вечер им ја даде МРТВ на двајцата предевровизиски претставници Мартин и Александра, да се претстават со …

Отворено писмо до јавноста

21-12-2004

Продуцентската куќа М2 најостро протестира поради дрското кршење на пропозициите во емисијата “Не заспивај сега”, која дирекно се пренесуваше во …

ЛАНСИРАЊЕ НА ГАЛИЛЕО

21-12-2004

Европскиот совет конечно даде “зелено светло” за сателитската констелација Галилео. Министрите ги финализираа техничките спецификации на системот и ги одобрија …

ИДЕНТИФИКАЦИЈА

21-12-2004

Оди полицаец по улица и среќава русокоса. Полицаецот: Каде си тргнала? Дај лична карта. Русокосата: Немам. Полицаецот: Имаш ли пасош? …

СЛЕДЕЊЕ

21-12-2004

Зошто на полицајците на моторите на грбот им пишува: полиција? За да не се следат еден со друг! …

КОЛОР ТВ

21-12-2004

Влегува полицаец во продавница и го прашува продавачот: -Имате ли телевизори во боја? -Да. – Дајте ми еден виолетов! …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

20-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …