Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

23-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

КОМПАРАЦИЈА

23-12-2004

Наједноставната марка на телевизор е жената. Напред има две копчиња, назад звучник, а во средината екран. Еднаш месечно програмата е …

ЧАДОР

23-12-2004

Зошто русокоса носи чадор во банка. -Затоа што има тековна сметка. …

Топли предјадења

23-12-2004

Брз рижото со пршута Потребно: 250 г ориз (долги зрна) 3 лажици маслиново масло 100 г пршута 2 чешниња лук …

Миро го “тепаше” Един?!

23-12-2004

Дали резултатот од 7:5 е доволен за победа на Миро?! Или можеби ќе треба да се почекаат останатите 50 проценти …

За Тоше и на студ и на снег

22-12-2004

Многу фанови пред вратите на хотелот “Бест Вестерн” на снегот, завчера попладне, упорно го чекаа Тоше да им подели постери …

Несвест

22-12-2004

Група лилјаци се одмараат на една гранка. Сите висат освен еден кој стои исправено, а еден од оние кои висат …

Прекари

22-12-2004

Мујо ја прашува Фата: – Може да те викам Ева? – Зошто? – Затоа што си ми прва. – Може …

Комплимент

22-12-2004

Го прашува жената мажот. – Ти се допаѓа ли мојата нова шапка? -Прекрасна е. Ти го прекрива целото лице. …