Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

03-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Ангел

03-01-2005

Мајка и син глушец одат по улица и кога покрај нив прелетува лилјак. Малото глувче изненадено и рекло на мајка …

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

30-12-2004

ОВЕН 21.03 – 20.04 Почетокот на годината напорен, но од јули следи период на олеснување. Партнерските, брачните и работни односи …

Совет

30-12-2004

Ладна ноќ. Излегува Милан на тереса и го гледа соседот како се секса со жена му на тераса. Следниот ден …

Штедна книшка

30-12-2004

Што се добива кога ќе се испресува Галичанец? – Штедна книшка. …

Со ,,Вечер” до убава гардероба

30-12-2004

Почнавме со малечко детенце, завршивме со убава девојка. Ако прв имаше среќа малечкиот Богдан Постолов, кругот од седумдесет добитници го …

Јогурт со боровинки

30-12-2004

Јогурт со боровинки Ладно освежување, особено за жешките денови, наместо сладолед, само многу подобро. Потребно за четири лица: 800 мл …

КОМПОТ ОД ТИКВА

30-12-2004

Потребно е (за 6 лица): 1 кг исчистена тиква, 15 дкг шеќер, 1 кесичка ванила, 1 помал лимон, 0,5 дцл …

МИЛК ШЕЈК ОД БАНАНИ

30-12-2004

Потребно е (за 4 чаши): 2 дцл млеко, 2, 5 дцл слатка павлака, 200 гр сладолед од ванила, 1 банана, …