ВРАЌАЊЕ НА ОТПИШАНИТЕ!

05-01-2005

Белградската група “Електрични оргазам” веќе две децении свири жежок рокенрол на балканските простори, но сепак, нивните обожаватели имаат впечаток дека …

Лош сон

04-01-2005

Што вели програмер кога има лош сон? – АЛТ + Ф4. …

Во автобус

04-01-2005

Во автобус на спрат се возат група полицајци и група пожарникари. Пожарникарите сместени во долниот дел се веселат, пеат, додека …

Снег

04-01-2005

Одат тројца полицајци по улица и разговараат. Првиот рекол: – Еј луѓе, чув дека во септември температурата ќе биде 40 …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

04-01-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Се сакам ли себе?

04-01-2005

Недостатокот на самопочитување покоси милиони во современиот свет. А вас? 1. Внимавам ли на своето здравје и изглед? а) речиси …

Стоногалка

03-01-2005

Се договориле животинките да направат мала забава, па ја поканиле и стоногалката. Почнала журката, а од неа ни трага ни …

Музеј

03-01-2005

Малиот диносаурус ја прашува мајка си: – Мамо кога ќе умрам дали ќе одам во рајот? – Не, сине ќе …