Кондоми

27-02-2005

Првиот: Се почесто почнав да размислувам за деца… Вториот: Еј старо, па ти навистина си пукнал! …

Десетката за СЕАТ Алтеа

25-02-2005

На манифестацијата организирана по повод доделувањето на наградата “Автомобил на годината во Македонија” одржана во четвртокот вечерта во петтата хала …

Дозвола

25-02-2005

: -Јас би сакал да се оженам за вашата ќерка, дали ќе ми дозволите? Таткото: Јас се согласувам, ама ја …

Љубов

25-02-2005

Фирмата ми банкротираше, татко ми нема да ми даде ни денар од наследството и ми го зеде автомобилот. Ќе ме …

Уште една шанса

25-02-2005

Денеска за малку два пати ќе ме убиеше. Немој така драга, да му дадеме на човекот уште една шанса! …

Мартин оди на Евросонг 2005

25-02-2005

Вчера напладне од одделението за односи со јавноста, Македонската телевизија по имеил го испрати следново соопш тение: – Во врска …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

25-02-2005

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Отворен конкурс за расказ

25-02-2005

Весникот “ВЕЧЕР ” со желба да афирмира и млади автори, кои допрва треба да дојдат на македонското книжевно небо, објавува …