Тест на интелигенција

10-01-2005

Доаѓа фраер во полициска станица и почнува на цел глас да вика дека полицајците се глупави. Се собрале сите присутни …

Прашање 1

10-01-2005

Што направила русокоса кога и кажале дека пајак и го однел автомобилот? – Отишла да го бара во ЗОО. …

Прашање 2

10-01-2005

Како русокоса го пали автомобилот? – Изведува стриптиз. …

Свечен ручек

10-01-2005

ПАЛАЧИНКИ ОД ЛИСНАТО ТЕСТО Потребно е: 500 г лиснато тесто, 300 г сирење, 150г кајмак, 4 јајца, масло за пржење …

Мартина го штеди гласот

09-01-2005

Симпатичната пејачка Мартина вели дека оваа Нова година ја поминала во домашен амбиент, затоа што се уште не може да …

Најдобро грее во ова зимско време

09-01-2005

Кога купуваат облека, многу жени посветуваат внимание на бојата, стилот и кројот, материјалот често се занемарува. Често се дава предност …

Фалење

09-01-2005

Се фалат Французин, Американец, Турчин и Македонец кој на што е горд. Американецот рекол: – Горд сум на нашата ЦИА, …

Прашање

09-01-2005

Како Перо и Тошо мијат автомобил? – Перо го држи сунѓерот, а Тошо го вози автомобилот напред – назад. …

Прашање 2

09-01-2005

Како се вика човек кој знае да ракува со фен? – Феномен …