А, што беше добро тоа време?

06-12-2004

Училиштето има свои предности – како што се друштво и зафркавање – но дефинитивно има и свои мани. Не станува …

Наопаку

06-12-2004

Зошто Галичаните ги гледаат порно филмовите наназад? Затоа што им се допаѓа среќен крај, кога проститутката ги враќа парите на …

ПОЧНА “ТАКСИРАТ” фест”

05-12-2004

Новосаѓаните “Ска Рингишпил” се новите победници на традиционалниот “Лузер фест”, кој по шести пат се одржува во рамките на музичкиот …

Резон

05-12-2004

Полицаец запрел “рено 4” во кое се возеле петмина и им рекол: – Знаете ли вие момци дека “рено 4” …

Појадок

05-12-2004

Разговараат двајца алкохоличари: – Појадуваше ли нешто? – Ни капка! …

Причина

05-12-2004

Одат две деца низ паркот и гледаат баба на дрво: – Што е, бабо, ред бул! – Не, синко. Пит …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

05-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Жешка ноќ во “Процес”

05-12-2004

Најпопуларната дискотека во градов “Процес” викендов организираше луда журка по њујоршки рецепт која дефинитивно може да ја прогласиме за топ …