Долговечност

07-12-2004

Новинарите ја прашуваат жената која наполнила сто години: – На што треба да му се заблагодарите за долгиот живот? – …

Градација

07-12-2004

Некој човек ја фалел жена си пред пријателот: – Жена ми е како мелем, секси, податна, а освен тоа јас …

Дино прави ‘ршум низ Македонија

07-12-2004

Над 3500 посетители во спортската сала во Битола, затсиноќа беа присутни на концертот на Дино Мерлин, со кој отпочна неговата …

Магијата на старото добро радио

07-12-2004

Постојат некои предмети кои навистина се безвременски и колку се постари, како виното, толку се подобри и попосакувани. Грамофони, фонографи, …

ТОА СУМ ЈАС

06-12-2004

Еуфоријата по журката на концертот на Тоше и посетата на Ана Рупел стивна, па крајот на викендот во куќата помина …

Есма ќе пее во Франција

06-12-2004

Веднаш по концертот на Тоше на Саем, каде настапи како специјална гостинка, кралицата на ромската песна замина на турнеја во …

А, што беше добро тоа време?

06-12-2004

Училиштето има свои предности – како што се друштво и зафркавање – но дефинитивно има и свои мани. Не станува …

Наопаку

06-12-2004

Зошто Галичаните ги гледаат порно филмовите наназад? Затоа што им се допаѓа среќен крај, кога проститутката ги враќа парите на …