Многу забава и фудбал

08-12-2004

Двете најважни споредни работи фудбал и музика ќе бидат споени од четврток до недела, во Турнирот во мал фудбал што …

Среќа

08-12-2004

– Толку сум среќен што се оженив со тебе, – и вели мажот на жената. – Се шегуваш! – Не, …

Граматика

08-12-2004

На час по мајчин јазик учителката го прашува Перо: – Кое глаголско време е ”Се мажам”? – Крајно! – одговара …

Кауција

08-12-2004

Зошто русокоса собира празни шишиња во затвор? – Слушнала дека не пуштаат без кауција! …

ТОА СУМ ЈАС- Фешн парти ин д’ хаус…

08-12-2004

Задачите на модераторите стануваат се поинтересни и позабавни. Доказ – вчерашната модна ревија, за која, богами, имаше вистински и сериозни …

Читај ВЕЧЕР со Cafe Pascalin

08-12-2004

Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден …

Долговечност

07-12-2004

Новинарите ја прашуваат жената која наполнила сто години: – На што треба да му се заблагодарите за долгиот живот? – …

Градација

07-12-2004

Некој човек ја фалел жена си пред пријателот: – Жена ми е како мелем, секси, податна, а освен тоа јас …